Bedankt voor uw reactie!

Tijdens de stemfase van de Toekomstvisie Roermond 2030 (van 1 december 2015 tot en met 15 januari 2016) zijn er verschillende reacties bij ons binnengekomen. Zo reageerde een aantal inwoners of ondernemers bijvoorbeeld met tips en ideeën. En bezoekers lieten bijvoorbeeld weten hoe de stad nog aantrekkelijker kan worden gemaakt. Er waren ook kritische geluiden […]

Lees meer »

Dhr

Met elkaar een wijk leefbaar maken en houden door lid te worden van een vereniging.

Lees meer »

Problemen rond het zeer drukke verkeer rond het Outlet Center

Niet alleen is het enorme verkeer rond de Stadhouder een fysiek probleem voor openbaar vervoer rond de Stadhouder, maar ook de uitlaatgassen en fijnstof dat de kwaliteit van de lucht aantast. Bewoners met zuurstof tekort en hulpmiddelen hiervoor, maar ook bewoners, die (nog) geen longproblemen hebben, kunnen die makkelijk krijgen. Hier moet iets aan gedaan […]

Lees meer »

Stadspark

Idee: creëer een stadspark à la (ok, wellicht wat ambitieus) Central Park in New York of een groot centraal park zoals elke wereldstad die heeft. Een plek waar burgers elkaar in het weekend treffen, muziek en ontspanning is, en waar mensen hun hardlooprondje doen. Kortom: een groen, gezond en gezellig hart in de stad.

Lees meer »

Samen

Samen maak je je eigen leefomgeving. Die wordt je niet aangeleverd.

Lees meer »

?

In de omgeving van de Rooj Brök is er in de zomermaanden overlast van brommers. Te hard rijden [veiligheid] en “motoren lawaai”.

Lees meer »

?

In het Hammerveld blijven de wegen heel lang spiegelglad na ijzel of sneeuw. Er wordt niet gestrooid. Voor o.a. veiligheid: graag op tijd ” strooien”.

Lees meer »

Samen

Wij werken samen aan een veilig en goed verzorgt beurt.

Lees meer »

Asenray

Als bewoonster van Asenray,heb ik wel wat wensen,betere wegen,een school,pinautomaat,en als je zelf niets onder de aandacht brengt,bij gemein Roermond gebeurd hier niets,en dat zal in 2030 niet anders zijn.

Lees meer »

samenhang

In 2030 is er weer meer sprake van samenhang in de wijken. Men zorgt weer samen voor de wijk en voor elkaar. Zonder het werk van professionals over te nemen, maar daar waar nodig vrijwillig zaken te regelen.

Lees meer »