Bedankt voor uw reactie!

Tijdens de stemfase van de Toekomstvisie Roermond 2030 (van 1 december 2015 tot en met 15 januari 2016) zijn er verschillende reacties bij ons binnengekomen. Zo reageerde een aantal inwoners of ondernemers bijvoorbeeld met tips en ideeën. En bezoekers lieten bijvoorbeeld weten hoe de stad nog aantrekkelijker kan worden gemaakt. Er waren ook kritische geluiden […]

Lees meer »

Man

Als je het zelf kan je eigen inbreng. In aflopende schaal naar minder vermoge, op het eind de gemeente.

Lees meer »

Zorg om de zorg

Is er nog wel voldoende zorg als wij dat straks nodig hebben!?

Lees meer »

De toekomstvisie komt naar je toe!

Ben jij ze al tegengekomen, de roadshows en huiskamerbijeenkomsten voor de toekomstvisie van Roermond? Check www.roermondin2030.nl/roadshows voor de roadshowroute of stem en discussieer via deze site!

Lees meer »

Mantelzorg

Vind dat de gemeente mantelzorg nog meer moet ondersteunen,dat mantelzorgers ook 3 uur gratis mogen parkeren in de Stad.D.m.v van een mantelzorg parkeerkaart.

Lees meer »

We kijken uit naar uw stem!

De gemeente Roermond nodigt je van harte uit om via deze site jóuw ideeën voor de toekomst van Roermond kenbaar te maken.

Lees meer »

Zorgen

Zorgen voor mensen, het vormt een van de grootste zorgen waarvoor wij ons geplaatst zien. De kosten van gezondheidszorg rijzen de pan uit, ze zijn voor veel mensen al niet, of bijna niet, meer te betalen. Voorzieningen treffen zodat meer mensen langer thuis kunnen blijven wonen is allemaal prima, maar in de meeste gevallen kan […]

Lees meer »

Buurtvoorzieningen

Goede buurtvoorzieningen (zorg, winkels enzovoort) maken dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Dat is goed voor onze stad.

Lees meer »